Buitendouches

Buiten douchen… absolute Wellness!

Het buitenleven. Heerlijk. De warmte van de zon, de wind in je gezicht, het vrije gevoel. Daarom trekken we steeds meer naar buiten en is de tuin inmiddels een verlengstuk geworden van ons huis.

Een buitendouche past daar naadloos bij. Net als buiten leven en koken geeft buiten douchen een hele andere ervaring dan een normale binnendouche. Het voelt vrij, verkwikkend, buitengewoon. Het is absolute wellness! 

Een buitendouche is ideaal voor bij een zwembad, na de sauna of jacuzzi. Maar ook heel praktisch; een lekkere avonddouche zonder de badkamer weer naderhand schoon te maken of een heerlijke verkoeling voor buitenspelende kinderen op een warme zomerdag. De buitendouche is zelfs ideaal voor huisdieren. De modderpoten van uw hond zijn in een wip weer schoon!

Pacific Wellness biedt u een fraai assortiment buitendouches van twee gerenommeerde merken, Jee-O en LB Solutions®. Beide merken hebben een eigen identiteit met een uniek karakter.

Al onze buitendouches zijn gemaakt van RVS en zijn weerbestendig. Wilt u hele jaar buiten douchen? Dat kan! Op vrijwel alle buitendouches met warm –en koud wateraansluiting is er de mogelijkheid om de douche uit te voeren met automatische vorstbeveiliging en isolatie.

Onze merken buitendouches: