Over Pacific Wellness

Pacific Wellness is sinds 2007 actief in de verkoop en plaatsing van zwembaden, sauna’s, infraroodcabines en spabaden aan zowel particulieren als bedrijven. Kortom, iedereen met wellness wensen kan bij ons terecht!

Vanuit onze showroom helpen wij klanten die uit heel Nederland en België komen. In 2011 zijn wij importeur geworden voor de Benelux van hoogwaardige polyester zwembaden. Door dit ruime aanbod van betaalbare zwembaden is de verkoop en plaatsing van deze zwembaden uitgegroeid tot één van onze belangrijkste activiteiten. Bekijk ons assortiment en sta versteld van hoe betaalbaar jouw eigen zwembad eigenlijk is!

Wil je ons iets vragen?

Zwembad realisatie met verlichting
Beste prijs kwaliteit

Een product elders goedkoper? Laat het ons weten.

Leveringsservice

Snel en flexibel geleverd door onze eigen transportdienst.

Uitstekende garantie

Kwalitatief hoogstaande producten van gerenommeerde merken.

Plaatsen en montage

Professionele plaatsing door onze eigen installateurs.

Onze bedrijfsfilm

De historie van Pacific Wellness

Het bedrijf is opgestart door vader Leo en zijn zoon Jeroen Herms in 2007.

Leo heeft zijn sporen verdient als succesvolle ondernemer in onder meer tuinhuizen, schuttingen en garages. Nadat hij op enig moment zijn bedrijf had verkocht is hij werkzaam geworden in de distributie van spa baden. Inmiddels is Leo met pensioen maar stoppen met werken kan hij niet en zal hij voorlopig ook niet doen. Leo heeft als hobby vrachtwagenchauffeur en koop je bij Pacific Wellness een zwembad, dan is de kans groot dat Leo het bij jou komt afleveren!

 Jeroen is in zijn hele carrière actief geweest in de verkoop totdat hij in 2001 begon als service director bij een Canadese fabrikant van spa’s. Dit werd zijn eerste kennismaking in de wellnessbranche waar hij ook ontdekte een passie te hebben voor de techniek. Het ondernemersbloed zat er bij Jeroen ook in en dus hij startte in 2002 een eigen service bedrijf in het plaatsen en repareren van spabaden. Toen de kans zich voordeed om met zijn ervaring en passie een nieuw bedrijf met zijn vader te starten was de keus snel gemaakt. Pacific Wellness is inmiddels uitgegroeid tot een echt familiebedrijf. Vandaag de dag werkt de familie hecht samen, zowel Jeroen en zijn vrouw Coby als dochter Jane en schoonzoon Olaf.