Buitensauna’s

Buitensauna’s in eigen tuin, dat wordt genieten. Lopend naar buiten in je eigen oase van rust met een Finse buitensauna van Pacific Wellness. Met keuze uit vele verschillende prijzen en formaten is er altijd een geschikt voor jou. Ga snel genieten van de heerlijke warmte die een buitensauna jou biedt.

Filters
Herstel
Herstel
Herstel
Resultaten:

Een Finse buitensauna in eigen tuin

Ontspannen in de natuur met het comfort uit Scandinavië, op een steenworp afstand van je huis. Word jij daar ook warm van? Pacific Wellness heeft voor ieder budget en voor elke wens een passende Finse sauna voor buiten. Laat je creativiteit de vrije loop en ga voor de sauna die bij jou past.

Ruim assortiment Finse buitensauna’s

Wij leveren en plaatsen zowel standaard blokhut buitensauna’s als buitensauna’s op maat. Bekijk onze ruime collectie standaard buitensauna’s die geschikt zijn voor de doe-het-zelver maar ook door ons kunnen worden geplaatst. De prijzen zijn inclusief een compleet espen houten sauna interieur volgens tekening, sauna verlichting, funderingsbalken en dakbedekking. Kachel en accessoires zijn niet inbegrepen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ronde barrelsauna van red ceder hout. Met glazen deur en houtkachel, vooraan de sauna ook twee zitjes.
Interieur van een barrelsauna. Red ceder hout en houtkachel
Klassieke binnensauna van Nordisch Fichte hout met standaard hoeklamp.
Maatwerk buitensauna van Nordisch Fichte hout en glazen deur. Extra groot dakoverstek

Scandinavisch vurenhout voor onze Finse buitensauna’s

Finse sauna’s voor buiten zijn uniek als het om de houtsoort gaat. De karakteristieke sauna is gemaakt van vurenhout uit de Scandinavische spar. Deze spar heeft een frisse, lichte kleur die prachtig staat in ieder tuinontwerp. Een groot voordeel van dit hout: het zorgt voor een intense en aangename warmte.

Finse sauna voor buiten op maat

Ben je op zoek naar ander materiaal, een bijzondere vorm of unieke inrichting van je Finse sauna voor buiten? Pacific Wellness geeft je vakkundig advies, zodat jij de beste keuze maakt. Wij maken jouw sauna op maat, precies zoals jij het voor ogen hebt. Daarbij kun je kiezen uit verschillende soorten kachels, interieurs en houtsoorten. We bespreken de mogelijkheden graag met jou.

Buitensauna op maat?

Finse buitensauna’s voor ieder budget

Iedereen moet kunnen genieten van de ontspanning in een sauna. Daarom hebben wij mogelijkheden voor ieder budget. Van groots uitpakken tot een knusse sauna, alles is mogelijk. Elementbouw is ook een goede optie. Deze Finse sauna voor buiten bestaat uit verschillende prefab onderdelen en is eenvoudig te monteren. En dit alles zonder in te leveren op de luxe van je interieur.

De voordelen van elementbouw bij buitensauna’s

  • Snelle montage
  • Minder houtbewerking
  • Kortere opwarmtijd

Onze tip: combineer een buitensauna met een buitendouche.

Het is belangrijk om een douche te nemen voordat je de sauna in stapt. Handig dus om je Finse sauna voor buiten te combineren met een buitendouche, daarnaast heerlijk om van een koude douche na je saunabezoek te genieten.

Klaar om een buitensauna te kopen?

Interieur buitensauna met groot raam