Zwembad overkapping

Naast de gebruikelijke zwembadafdekking beschikt Pacific Wellness ook over een breed assortiment zwembad overkappingen. Een zwembadoverkapping is een koepel die via een rails over het zwembad schuift. De verschillende delen verdwijnen in elkaar waardoor het geheel weinig ruimte in beslag neemt. Een zwembad overkapping is ideaal voor een buitenbad dat het gehele jaar gebruikt wordt.

Kijkje nemen in de fabriek? Bekijk deze video over overkappingen

Wat zijn de voordelen van een zwembad overkapping?

Ontdek de voordelen van de zwembadoverkappingen van Pacific Wellness!

Wil je het hele jaar door genieten van je zwembad? Met onze hoogwaardige overkappingen wordt dat werkelijkheid. Hier zijn de voordelen die ze bieden:

  • Waterkwaliteit: Onze overkappingen voorkomen dat je zwembadwater vervuild raakt. Ze beschermen tegen stof, bladeren en insecten, waardoor je altijd kunt genieten van schoon en helder water. Geen gedoe meer met regelmatig schoonmaken en onderhoud!

 

  • Veiligheid: Veiligheid staat voorop, vooral als er kinderen of huisdieren in de buurt zijn. Onze overkappingen voorkomen dat ze per ongeluk in het zwembad vallen. Met een gerust hart kun je ontspannen terwijl je weet dat er een beschermende barrière is om ongelukken te voorkomen.

 

  • Esthetiek: Bij Pacific Wellness begrijpen we dat het uiterlijk van je zwembad belangrijk is. Daarom bieden we een breed scala aan vormen en kleuropties voor profielen en panelen. Zo kun je een overkapping kiezen die perfect past bij jouw persoonlijke stijl en de omgeving van je zwembad verfraait.
  • Energiebesparing: Door te kiezen voor een zwembadoverkapping van Pacific Wellness, bespaar je energie en geld. De overkapping vermindert de kosten van waterverwarming en voorkomt warmteverlies. Dankzij het “broeikaseffect” wordt het water effectief verwarmd, waardoor je langer kunt genieten van een comfortabele watertemperatuur zonder je zorgen te maken over hoge energierekeningen.

 

  • Verlenging van het zwemseizoen: Zeg vaarwel tegen een kort zwemseizoen! Onze overkappingen verlengen het zwemseizoen met meerdere maanden. Zelfs als het weer niet optimaal is, kun je nog steeds plezier hebben in je zwembad. Laat slecht weer je plannen niet verpesten en geniet het hele jaar door van je zwembad.

Wacht niet langer en transformeer je zwembadervaring met de hoogwaardige overkappingen van Pacific Wellness. Geniet van schoon water, maximale veiligheid, energiebesparing en een verlengd zwemseizoen, terwijl je ook nog eens een prachtige toevoeging aan je buitenruimte krijgt.

Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je helpen de perfecte zwembadoverkapping te vinden die aan al je wensen voldoet!

Mogelijkheden

Pacific Wellness levert zwembadoverkappingen op maat. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw zwembad? Neem gerust contact met ons op.

Volledig overdekt

Lage overkapping