AANBIEDINGEN

Winteraktie 2023 - Minorka
Winterdeal zwembad 5 x 2.80 x 1.35m.
Winteraktie 2023 - PPLine 800x350x150
Winteraktie 2023 -PPLine inc. montage
Winteraktie 2023 - Kreta
Winteraktie 2023 - PPLine 820x350x150

Onze zwembaden

Als de zomer nadert, is er niets beters dan een verfrissende duik in je eigen zwembad. Met onze polyester en polypropyleen inbouwzwembaden, kunt u deze droom nu werkelijkheid maken. Onze zwembaden zijn van topkwaliteit en bieden een totaalpakket dat alle benodigde materialen en accessoires omvat.

Polyester zwembaden zijn duurzaam en vereisen weinig onderhoud. Ze zijn bestand tegen UV-straling en de elementen, wat betekent dat u jarenlang plezier kunt hebben zonder u zorgen te maken over schade. Bovendien bieden wij een zeer uitgebreid assortiment aan zwembadmodellen, zodat u kunt kiezen uit verschillende vormen en maten om het perfecte zwembad voor uw ruimte te vinden.

Onze polypropyleen zwembaden zijn ook een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar duurzaamheid en gemak. Polypropyleen is bestand tegen scheuren en beschadiging door chemicaliën, waardoor het ideaal is voor buitenomgevingen. Deze zwembaden zijn bovendien eenvoudig te installeren en onderhouden, wat betekent dat u meer tijd kunt besteden aan het genieten van uw zwembad in plaats van het onderhoud ervan.

Bij onze aanbiedingen ontvangt u een totaalpakket dat alles omvat wat u nodig heeft om uw zwembad te installeren en te onderhouden. Van de zwembadpomp tot de filter, van de inbouwdelen tot het afdekzeil – wij hebben aan alles gedacht. Bovendien bieden wij professionele installatie en onderhoudsdiensten aan, zodat u zeker kunt zijn van een probleemloze en stressvrije ervaring, dit is echter niet inbegrepen bij onze aanbiedingen.

Aarzel niet langer en investeer in uw eigen zwembad deze zomer. Met onze hoogwaardige polyester en polypropyleen inbouwzwembaden bent u verzekerd van jarenlang plezier en ontspanning in uw eigen achtertuin. Bestel vandaag nog en begin met genieten!

Voor meer informatie over onze zwembaden óf wilt u meer modellen bekijken? Klik dan hier.

Zwembad realisatie verlichting

Deskundig advies in onze showroom?

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 9.00u tot 17.00u geopend en op zaterdag van 10.00u tot 17.00u. Voor een advies- of verkoopgesprek adviseren wij om een afspraak te maken.

Beste prijs kwaliteit

Een product elders goedkoper? Laat het ons weten.

Leveringsservice

Snel en flexibel geleverd door onze eigen transportdienst.

Uitstekende garantie

Kwalitatief hoogstaande producten van gerenommeerde merken.

Plaatsen en montage

Professionele plaatsing door onze eigen installateurs.