Polypropyleen Zwembaden

Polypropyleen zwembad
Polypropyleen zwembad realisatie

Uniek en op maat

Een polypropyleen zwembad is een duurzaam en onderhoudsvriendelijk alternatief voor traditionele betonnen zwembaden. Het zwembad is vervaardigd uit hoogwaardig polypropyleen kunststof en kan snel en eenvoudig worden geïnstalleerd.

Polypropyleen zwembaden zijn bestand tegen chemicaliën en UV-straling, waardoor ze lang meegaan en weinig onderhoud vereisen. Bovendien biedt polypropyleen een uitstekende isolatie, waardoor het zwembad snel opwarmt en energiezuinig is. Het materiaal is ook recyclebaar en milieuvriendelijk. Met een polypropyleen zwembad geniet je van jarenlang zwemplezier zonder gedoe en zorgen over onderhoud en kosten.

Offerteaanvraag

Polypropyleen Zwembaden

  Zwembadpomp en filterinstallatieFrequentie regelaar Doseertechniek met chloorDoseertechniek met zoutHandmatige doseringWeet ik nog niet
  Granieten randtegels (50x35x4/2 cm)Keramische randtegels (60x60x5/2 cm)Plaatsen randtegels inclusief leveren en aanbrengen 10 tot 15cm dik stabilisé Montage door Pacific WellnessFundering stortenRondom aanvullen met isolatiemortelHuur hijskraan Zwemjet (recreatief gebruik)Zwemmachine (professioneel gebruik)Waterval

  Bij onze maatwerk zwembaden bieden we verschillende opties, afhankelijk van de grootte en vorm van het zwembad.

  Afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeur, zijn er verschillende trappen beschikbaar om aan uw behoeften te voldoen en uw zwembadervaring te verbeteren. De trappen zijn gemaakt van hoogwaardig antislip polypropyleen om veiligheid te garanderen. Hieronder staat een greep uit de mogelijkheden.

  Je kunt kiezen tussen wanddiktes van 8, 10 en 12mm en bodemdiktes van 5 en 8mm. Om de wand- en bodemdikte te bepalen, kijken we naar de afmeting van het zwembad. Om het geheel te verstevigen worden aan de zijkanten extra polypropyleen dragers samen met gewapend staal bevestigd.

  Door vervolgens het polypropyleen zwembad in de grond aan te vullen met isolatiemortel (of betongranulaat), ontstaat er een stevig zwembad, wat tientallen jaren mee zal gaan. Klik hier voor meer informatie over de aanleg van het zwembad.

  Benieuwd hoe wellicht jouw toekomstige zwembad gemaakt wordt? Bekijk onderstaande video!

  Bij onze maatwerk polypropyleen zwembaden zijn er verschillende mogelijkheden voor een geïntegreerd of opbouw roldek. Een geïntegreerd roldek kan volledig worden weggewerkt in het zwembad, wat zorgt voor een strakke uitstraling. Ook is het mogelijk om een ligbank ofwel een ‘Beach’ roldek te kiezen, waar je lekker op kan relaxen met vrienden en familie. Een opbouwroldek is een voordeligere optie die boven het wateroppervlak geplaatst wordt en gemakkelijk te installeren is.

  Beide opties bieden veiligheid, gemak en energiebesparing voor het zwembad.

  Stel je eens voor: een warme zomeravond, je zit in je achtertuin met vrienden en familie, en jullie genieten van een verfrissende duik in het zwembad. Maar wat als het zwembad ook nog eens verlicht zou zijn? Dan wordt het zwemmen nóg leuker en sfeervoller! Zwembadverlichting biedt niet alleen extra veiligheid tijdens het zwemmen in de avond, maar creëert ook een prachtige ambiance voor gezellige avonden met vrienden en familie.

  Met de verschillende kleuren die tegenwoordig beschikbaar zijn, kun je de perfecte sfeer creëren voor elk moment en elke gelegenheid. Verlichting in het zwembad maakt je zwemervaring compleet en zorgt voor extra gezelligheid. Voor meer informatie over verlichting klik hier.

  Polypropyleen zwembad met Binder zwemmachine en verlichting

  Skimmer of overflow?

  Zwembad realisatie Skimmerbad

  Polypropyleen skimmer bad

  Een skimmer bad is het meest populaire bad voor in de tuin. Skimmerbaden hebben een variabele waterhoogte. Onze hoogwaterlijn skimmers geven een hogere water lijn dan een gemiddeld skimmer bad. Zo kom je dicht bij de look en feel van een overflow bad zonder de hogere kosten. Een skimmer bad is dé uitkomst voor een prachtig zwembad in je tuin. Door skimmers zijn in verschillende looks te krijgen, zo hebben we speciale geïntegreerde skimmers die helemaal weggewerkt kunnen worden. Dit geeft een luxueuze look aan je zwembad.

  Polypropyleen overflow bad

  Een overflow bad geeft door zijn hoge water lijn een prachtige spiegellijn in je tuin. Het water loopt over de rand naar een speciaal daarvoor aangelegde buffer tank, daar wordt het water tijdelijk opgeslagen totdat het door het filter heen stroomt, op deze manier kan de pomp nooit drooglopen. Een overflow bad kan op verschillende manieren worden afgewerkt. Wij kijken graag mee naar het gewenste plaatje. Door onder andere de aanleg van de buffertank en de rooster of speciale tegels zijn de kosten voor een overflow bad hoger. Een overflow is een mooie toevoeging aan uw zwembad.

  Vraag een offerte op maat aan

   Zwembadpomp en filterinstallatieFrequentie regelaar Doseertechniek met chloorDoseertechniek met zoutHandmatige doseringWeet ik nog niet
   Granieten randtegels (50x35x4/2 cm)Keramische randtegels (60x60x5/2 cm)Plaatsen randtegels inclusief leveren en aanbrengen 10 tot 15cm dik stabilisé Montage door Pacific WellnessFundering stortenRondom aanvullen met isolatiemortelHuur hijskraan Zwemjet (recreatief gebruik)Zwemmachine (professioneel gebruik)Waterval
   Maatwerk oplossingen voor sauna's, zwembaden, stoomcabine en infrarood

   Kom langs in onze showroom

   Bekijk onze producten in het echt. Weet je nog niet precies wat je zoekt? We adiviseren je graag!

   Beste prijs kwaliteit

   Een product elders goedkoper? Laat het ons weten.

   Leveringsservice

   Snel en flexibel geleverd door onze eigen transportdienst.

   Uitstekende garantie

   Kwalitatief hoogstaande producten van gerenommeerde merken.

   Plaatsen en montage

   Professionele plaatsing door onze eigen installateurs.