Polypropyleen Zwembaden

Polypropyleen zwembad
Polypropyleen zwembad realisatie

Uniek en op maat

Onze polypropyleen zwembaden worden geheel op maat gemaakt. Je kunt kiezen tussen wanddiktes van 8 tot 12mm en bodemdiktes van 5 en 8mm, om de wand- en bodemdikte te bepalen, kijken we naar de afmeting van het zwembad. Om het geheel te verstevigen worden aan de zijkanten extra polypropyleen dragers samen met gewapend staal bevestigd.

Offerteaanvraag

Polypropyleen Zwembaden


  Zwembadpomp en filterinstallatieFrequentie regelaar


  Doseertechniek met chloorDoseertechniek met zoutHandmatige doseringWeet ik nog niet  Zwemjet (recreatief gebruik)Zwemmachine (professioneel gebruik)Waterval
  Montage door Pacific WellnessFundering stortenRondom aanvullen met isolatiemortelHuur hijskraan


  Granieten randtegels (50x35x4/2 cm)Keramische randtegels (60x60x5/2 cm)Plaatsen randtegels inclusief leveren en aanbrengen 10 tot 15cm dik stabilisé

  Na het bepalen van de perfecte afmeting van je zwembad kun je kiezen uit verschillende soorten trappen. Je kunt gaan voor een strak design of juist een modern of authentiek design. De trappen zijn gemaakt van hoogwaardig antislip polypropyleen om veiligheid te garanderen. Hieronder staat een greep uit de mogelijkheden.

  Je kunt kiezen tussen wanddiktes van 8, 10 en 12mm en bodemdiktes van 5 en 8mm. Om de wand- en bodemdikte te bepalen, kijken we naar de afmeting van het zwembad. Om het geheel te verstevigen worden aan de zijkanten extra polypropyleen dragers samen met gewapend staal bevestigd. Door vervolgens het polypropyleen zwembad in de grond aan te vullen met isolatiemortel (of betongranulaat), ontstaat er een stevig zwembad, wat tientallen jaren mee zal gaan.

  Skimmer zwembad polypropyleen

  Onze maatwerk zwembaden beschikken over verschillende soorten ingebouwde rol dek systemen. Zo kun je er voor kiezen het roldeck compleet te laten verdwijnen waardoor je maximale zwemruimte creëert of je kunt kiezen voor een ligbank ofwel een “beach”  waar je lekker op kan relaxen met vrienden en familie.

  Om tijdens de mooie zomeravonden van jouw zwembad te genieten, kun je bij Pacific Wellness kiezen uit verschillende soorten lampen. Doordat het zwembad in de avond verlicht wordt, geeft dit naast het gemak ook een nieuwe dimensie aan je tuin. Wanneer je kiest voor een RGB led verlichting kun je via een afstandsbediening het zwembad in iedere kleur naar keuze verlichten.

  Zwembad realisatie met verlichting

  Skimmer of overflow?

  Zwembad realisatie Skimmerbad

  Skimmer bad

  Een skimmer bad is het meest populaire bad voor in de tuin. Skimmerbaden hebben een variabele waterhoogte. Onze hoogwaterlijn skimmers geven een hogere water lijn dan een gemiddeld skimmer bad. Zo kom je dicht bij de look en feel van een overflow bad zonder de hogere kosten. Een skimmer bad is dé uitkomst voor een prachtig zwembad in je tuin. Door skimmers zijn in verschillende looks te krijgen, zo hebben we speciale geïntegreerde skimmers die helemaal weggewerkt kunnen worden. Dit geeft een luxueuze look aan je zwembad.

  Overflow bad

  Een overflow bad geeft door zijn hoge water lijn een prachtige spiegellijn in je tuin. Het water loopt over de rand naar een speciaal daarvoor aangelegde buffer tank, daar wordt het water tijdelijk opgeslagen totdat het door het filter heen stroomt, op deze manier kan de pomp nooit drooglopen. Een overflow bad kan op verschillende manieren worden afgewerkt. Wij kijken graag mee naar het gewenste plaatje. Door onder andere de aanleg van de buffertank en de rooster of speciale tegels zijn de kosten voor een overflow bad hoger. Een overflow is een mooie toevoeging aan uw zwembad.

  Vraag een offerte op maat aan


   Zwembadpomp en filterinstallatieFrequentie regelaar


   Doseertechniek met chloorDoseertechniek met zoutHandmatige doseringWeet ik nog niet   Zwemjet (recreatief gebruik)Zwemmachine (professioneel gebruik)Waterval
   Montage door Pacific WellnessFundering stortenRondom aanvullen met isolatiemortelHuur hijskraan


   Granieten randtegels (50x35x4/2 cm)Keramische randtegels (60x60x5/2 cm)Plaatsen randtegels inclusief leveren en aanbrengen 10 tot 15cm dik stabilisé

   Maatwerk oplossingen voor sauna's, zwembaden, stoomcabine en infrarood

   Kom langs in onze showroom

   Bekijk onze producten in het echt. Weet je nog niet precies wat je zoekt? We adiviseren je graag!

   Beste prijs kwaliteit

   Een product elders goedkoper? Laat het ons weten.

   Leveringsservice

   Snel en flexibel geleverd door onze eigen transportdienst.

   Uitstekende garantie

   Kwalitatief hoogstaande producten van gerenommeerde merken.

   Plaatsen en montage

   Professionele plaatsing door onze eigen installateurs.