Spabaden

Hectische en drukke tijden vragen om pure en intense ontspanning, daarom wil jij een spa kopen. Ultiem genieten en bubbelen in je tuin, onder of zonder overkapping, in alle rust of met familie en vrienden, spabaden van Pacific Wellness laten jou ontspannen.

Filters
Reset
Resultaten:
5-persoons Apollo Spa

Apollo

Afmetingen: 210 × 210 × 88 cm
Afmetingen: 210 x 210 x 88 cm
Zit plaatsen: 3
Lig plaatsen: 2

 7.395,00

Product bekijken
6-persoons Atemis Spa

Atemis

Afmetingen: 200 × 200 × 82 cm
Afmetingen: 200 x 200 x 82 cm
Zit plaatsen: 5
Lig plaatsen: 1

 6.595,00

Product bekijken
6-persoons Athene Spa

Athene

Afmetingen: 210 × 210 × 88 cm
Afmetingen: 210 x 210 x 88 cm
Zit plaatsen: 5
Lig plaatsen: 1

 7.295,00

Product bekijken
Ronde Spabaden - Hera

Hera

Afmetingen: 190 × 190 × 101 cm
Afmetingen: 190 x 190 x 101 cm
Zit plaatsen: 5
Lig plaatsen: 0

 5.895,00

Product bekijken
3-persoons Poseidon Spa

Poseidon

Afmetingen: 210 × 170 × 82 cm
Afmetingen: 210 x 170 x 82 cm
Zit plaatsen: 1
Lig plaatsen: 2

 6.295,00

Product bekijken

De voordelen van een spabad in eigen tuin

Massage, warmte en water: een spa combineert verschillende elementen die zorgen voor ontspanning. Een spa kopen helpt je bij het vergeten van stress en maakt het makkelijker om spanning van je af te laten glijden. Een spa kopen biedt nog andere gezondheidsvoordelen: je hart gaat sneller kloppen, waardoor de bloedcirculatie verbetert en je spieren meer zuurstof en voedingsstoffen krijgen. Er kunnen gemakkelijker nieuwe cellen worden aangemaakt. Een goede spa kopen doe je natuurlijk bij Pacific Wellness.

Top kwaliteit spabaden bij Pacific Wellness

De spabaden van Pacific Wellness worden met grote zorg gemaakt, van alleen de best geselecteerde materialen. Alles is tot in detail uitgewerkt en uitvoerig getest. Onze spa’s voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. De kuip is gemaakt van acrylaat, dat speciaal is ontworpen, uitvoerig getest en gegarandeerd van blijvende kwaliteit. De samenstelling vormt een buitengewoon sterke constructie die bestand is tegen krassen, water en allerlei weersinvloeden. Daar komt nog eens bij dat het materiaal zeer eenvoudig te onderhouden is. Het frame is van solide en sterk hout.

Heb je vragen?

De techniek van onze spa’s

Het besturingssysteem is van het gerenommeerde Amerikaanse merk BALBOA®. Dit merk staat bekend als het meest betrouwbare systeem op het gebied van spabesturingen. Dankzij een gepatenteerd druktoets systeem zijn zij de enige in de markt met een onverwoestbaar bedieningspaneel. Het besturingssysteem heeft een zeer groot bedieningsgemak en biedt automatisch bescherming tegen bevriezing. Je kunt kiezen uit diverse vooringestelde programma’s die zo zijn ingesteld dat je een optimaal rendement hebt tegen een zeer laag energieverbruik.

Energiekosten van een spabad

Wil je een spa kopen, dan zijn de energiekosten ook van belang. Onze spa’s zijn voorzien van een eco-friendly systeem, waarmee je bespaart op energiekosten van de spa. De spabaden zijn geïsoleerd met multi-isolatie. Speciaal isolatieschuim wordt aangebracht op de kuip, bodem en leidingen en zorgt voor een extra versteviging en absorbeert trillingen. Ook zijn de wanden van de spa aan de binnenkant geïsoleerd met speciale isolatiefolie. Dit geeft een extra isolatiewaarde en zo blijven de gebruikskosten minimaal.

Wanneer de spa niet wordt gebruikt, sluit de extra dikke spacover de spa volledig luchtdicht af. Hierdoor ontstaat een thermosfleseffect waardoor de spa zelfs bij vrieskou nauwelijks zal afkoelen. Zo houd je de energiekosten van de spa binnen de perken.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Comfort spabaden met ergonomisch design

De zitplaatsen zijn ontworpen in samenwerking met gediplomeerde fysiotherapeuten. De massagejets zorgen voor een diepe werking en richten zich op de stressverlichtende punten op het lichaam, zodat de bloedcirculatie wordt bevorderd en het lichaam ontspant. Het interieur heeft verschillende type zitplaatsen die ergonomisch gevormd zijn, zodat een comfortabele en ideale zit – of ligpositie is gegarandeerd.

Installatie en onderhoud van jouw spabad

Uiteraard kun je de gehele installatie van een spa aan Pacific Wellness uitbesteden. Ons team van vakmensen zorgt ervoor dat uw spa netjes en professioneel geplaatst wordt. Ook voor het aanleggen van elektriciteit, aanpassen van de meterkast, straatwerk of het maken van vlonders.

Voor het wekelijks onderhoud van een spa adviseren wij AquaFinesse. Met slechts één eenvoudige wekelijkse behandeling kun je al genieten van heerlijk zuiver, schoon en kristalhelder water. AquaFinesse verwijdert slijm, kalk en afzetting tot diep in de leidingen en uitrusting van de spa. Het resultaat is schoon, kristalhelder water. De zachte AquaFinesse formule is bovendien milieuvriendelijk.

Genieten van een spabad in eigen tuin?