Zwembaden

 

Heeft u altijd al gedroomd van uw eigen zwembad? Dan bent u op het juiste adres! Pacific Wellness is uw ideale partner voor het realiseren van uw eigen zwembad voor een betaalbare prijs! 

Pacific Wellness heeft zich gespecialiseerd in het leveren en aanleggen van polyester zwembaden. Met ons grootste aanbod van polyester inbouw zwembaden van Europa durven wij ook te zeggen dat wij de goedkoopste polyester zwembad leverancier van de Benelux zijn!

Dit alles natuurlijk met oerdegelijke materialen, uitstekende garanties en services. Pacific Wellness levert alle polyester zwembaden kant – en – klaar aan en zijn eenvoudig te plaatsen en te monteren. Uiteraard kunt u ook de gehele installatie en afwerking aan ons uitbesteden. 

Zwembadoverkappingen, rolldeck systemen, warmtepompen en allerlei accessoires zijn ook door ons te leveren en te monteren. Lees hier meer hierover.

Heeft u speciale wensen of geeft u liever de voorkeur voor een bouwkundig zwembad? Ook hiermee zijn wij u graag van dienst. Door direct en persoonlijk contact met de klant komen we altijd tot het gewenste resultaat.

Maak een afspraak of kom langs in onze showroom waar we u 7 dagen per week kunnen voorzien van een gedegen advies zodat u niet voor verrassingen komt te staan en uw investering meer dan 

de moeite waard zal zijn.

Al onze zwembaden zijn getest en gecertificeerd op kwaliteit en veiligheid en dragen het TÜV Rheinland kwaliteit - en veiligheidskeurmerk.