+31 (0)24 64 19 666

Genieten van een stoomcabine thuis

Beste prijs-kwaliteit

Levering service

Plaatsen en montage

Uitstekende garantie

Een stoomcabine is een echt wellness product met een positieve invloed op het lichaam. Een stoomcabine heeft een andere werking dan een sauna, hij wordt minder warm en geeft vanzelfsprekend stoom af tot een luchtvochtigheid van circa 100% met een luchttemperatuur van zo’n 45 graden. Een stoomcabine is dus minder warm dan een sauna waardoor het vaak voor veel mensen en vooral kinderen aangenamer aanvoelt. De hoge luchtvochtigheid geeft een behaaglijk en warm gevoel over het hele lichaam, reinigt de huid en zuivert de poriën. Het verlicht daarnaast de spanning in spieren en gewrichten en maakt de luchtwegen vrij.

De voordelen van een stoomcabine op een rij:

  • Betere, gezondere bloedcirculatie
  • Zuiverend voor het lichaam. Afvalstoffen worden door het lichaam afgevoerd
  • Door de aanmaak van extra hormonen werkt het pijnstillend
  • Weerstand opbouwend. Door de warmte wordt het immuunsysteem in het lichaam geactiveerd.
  • Soepelere spieren en gewrichten. Geeft verlichting bij reuma en andere gewrichtsklachten.
  • Gezondere huid. Gaat huidveroudering tegen en werkt tevens heilzaam tegen huidaandoeningen
  • Maakt de luchtwegen vrij. Goed bij verkoudheid, bronchitis of astma.
  • Geeft het lichaam nieuwe energie. Helpt tegen somberheid en lichte depressie.

 

Stoomcabine en douche

Onze stoomcabines zijn tegelijkertijd te gebruiken als douche. Qua ruimte is dit een groot voordeel, want de stoomcabine neemt hierdoor niet meer ruimte in dan een gewone douchecabine. Ook als je een kleinere badkamer hebt, kun je dus kiezen voor een stoomcabine thuis.

Materiaal stoomcabine

Onze stoomcabines worden bouwkundig op maat gemaakt van waterdicht en geïsoleerde bouwplaten die vervolgens worden betegeld met mozaïek of tegels. Dankzij onze ergonomisch gevormde banken met ronde vormen bieden onze stoomcabines extra comfort. Als optie kunnen de banken kunnen ook nog worden voorzien van elektrische verwarming. De stoomcabines worden uitgerust met de nieuwste generatie stoomgenerators die zijn voorzien van alle luxe en uitgebreide bedieningsfuncties. Denk hierbij ook een stoomgenerator die zorgt voor minimaal onderhoud dankzij speciale ontkalkingsfuncties en combinatie van waterontharders.

Mogelijkheden

Wil je een stoomcabine kopen? Pacific Wellness maakt het mogelijk. Zowel voor privé gebruik als voor hotels, sportscholen en recreatieparken bieden wij een complete stoomcabine in elk gewenste maat of design. Wilt u een klassieke of Oosterse uitstraling? Of toch liever een moderne minimalistisch uiterlijk met veel glas, alles is mogelijk.

Opties

Voor extra ontspanning kun je kiezen voor speciale geurstof dosering met verschillende aroma’s zoals eucalyptus of mint.

Tevens kunnen onze stoomcabines kunnen worden uitgerust met luxe opties zoals een sterrenhemel, led-verlichting of zelfs speciale luidsprekers zodat u naar uw favoriete muziek kunt luisteren tijdens het gebruik van de stoomcabine.

Ontwerp

Nadat we je wensen hebben geïnventariseerd en wellicht de locatie hebben bekeken en opgemeten,  ontvang je een complete offerte met een 3D-impressie tekening van het ontwerp zodat je een goed beeld krijgt van je nieuwe stoomcabine.  

Meer weten of wil je een stoomcabine thuis? Maak een afspraak of bel  024 – 64 19 666.

Pacific Wellness B.V.

Gagelvenseweg 29
6604 BE Wijchen

T: +31 (0)24 64 19 666
E: info@pacificwellness.nl

Openingstijden

Ma09:00 tot 17:00
Di 09:00 tot 12:00
Wo 09:00 tot 17:00
Do 09:00 tot 12:00
Vr 09:00 tot 17:00
Za  10:00 tot 17:00
ZoGesloten