Binnensauna’s

Stressvolle dagen en tijden vragen om intens ontspannen en genieten. Met binnensauna’s voor ieder huis geschikt, is dat voor iedereen nu mogelijk. Wij helpen graag met de perfecte binnensauna, zodat jij snel kunt genieten van de warmte in eigen huis.

Filters
Reset
Reset
Reset
Resultaten:

Een binnensauna voor thuis

Een Finse binnensauna kopen voor in jouw huis? Pacific Wellness biedt diverse standaard modellen en komen deze graag bij jou thuis leveren en plaatsen. Zo kun jij straks ultiem genieten van alle voordelen die een binnensauna meebrengt. Naast de massiefhouten binnensauna’s bieden wij ook maatwerk elementbouw aan. Ideaal als jij net andere wensen hebt om dan te kiezen voor binnensauna’s op maat.

Massiefhouten binnensauna’s

Onze gehele collectie standaard massiefhouten binnensauna’s is geschikt voor de doe-het-zelver maar kan natuurlijk ook door ons worden geplaatst. De prijzen zijn inclusief een compleet espen houten sauna interieur volgens tekening en sauna verlichting. Kachel en accessoires zijn niet inbegrepen maar kunnen apart worden besteld.

Onze massiefhouten binnensauna’s worden nog steeds precies gebouwd zoals de Finnen dat eeuwenlang al doen. Dit geeft daardoor het meest traditionele sauna gevoel. Kom snel langs om te kijken hoe een inbouwsauna in jouw huis past en hoe jij snel kan ontspannen in je eigen oase van rust.

Benieuwd naar de mogelijkheden?