+31 (0)24 64 19 666

Uw sauna geheel naar wens 

Beste prijs-kwaliteit

Levering service

Plaatsen en montage

Uitstekende garantie

Maatwerk specialist

Pacific Wellness is al meer dan 16 jaar gespecialiseerd in realiseren van maatwerk sauna’s. Met een maatwerk sauna hebt je als klant de complete controle over het eindresultaat. Wij leveren verschillende houtsoorten en kunnen bijna alle maten realiseren. Wij produceren onze sauna’s in onze eigen fabriek waardoor we voor jou als klant een kwalitatief maar betaalbaar eindresultaat kunnen creëren.

“Persoonlijke service voor een betaalbare prijs”

“meer dan 16 jaar ervaring”

“Meer dan 600+ tevreden sauna bezitters”

Productie

Doordat wij onze maatwerk sauna’s zelf produceren kunnen we sauna’s produceren in bijna alle maten. Wij kunnen al een sauna maken vanaf 1 persoon maar ook leveren wij sauna’s voor sportscholen en wellness centra. Wij gaan graag met jou op zoek naar de beste afmetingen voor jou perfecte sauna. Door onze jarenlange ervaring weten onze verkopers de sauna naadloos te laten aansluiten op jou locatie. 

Onze maatwerk sauna’s worden voorzien van 5 cm dik geïsoleerde wanden en een ventilatie systeem om een zo natuurlijk mogelijke warmte circulatie te creëren. Daarnaast worden de sauna’s afgewerkt met aluminium dak railing voor een stevige finish  

 

Houtsoorten

Voor onze maatwerk sauna’s bieden wij een breedt assortiment aan verschillende exotische houtsoorten. Ook kunnen wij voor zowel de binnen – als buitenkant van de sauna verschillende houtsoorten gebruiken. Hiermee kun je de uitstraling kiezen die bij jouw wensen past. Ben jij juist opzoek naar een authentieke uitstraling met een rustgevende binnenkant of wilt u juist een uitstraling van pure luxe. Onze verkopers zoeken graag met jou naar de beste look. 

 hieronder een kleine greep uit onze houtsoorten

  • Red ceddar
  • Thermo wood
  • Vuren
  • Espen
  • Hamlock

Een sauna kan gebruikt worden voor verschillende doeleinden. Bent u opzoek naar het gevoel van pure rust en luxe of wilt u de medische pluspunten van een infrarood sauna bij ons is alles mogelijk. Wij leveren verschillende kachels en infrarood modules. Ook kunt u kiezen voor een combinatie sauna met het beste van beide werelden. Hieronder ziet u een aantal van de door ons leverbare kachels en besturingen.

Extra’s

Onze maatwerk sauna’s kunnen uitgerust worden met tal van opties en extra’s. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor het toevoegen van een raam in je sauna of zelfs een complete wand van glas. Ook leveren wij verschillende buitendouches om je lichaam te verkoelen na het gebruik van de sauna. Vraag onze verkopers naar alle mogelijkheden.

Montage

Na de aanschaf van je maatwerk sauna beginnen we direct met de productie. Wanneer de sauna gereed is komen onze specialisten hem bij jouw thuis of op locatie plaatsen. Wij snappen hoe graag je naar de aankoop wilt genieten van je nieuwe sauna. Onze monteurs komen hem dan ook graag bij je monteren. De plaatsing van een sauna kan al binnen 1 dag gebeurt zijn waardoor je direct kunt ontspannen!

Gerealiseerde projecten

Pacific Wellness B.V.

Gagelvenseweg 29
6604 BE Wijchen

T: +31 (0)24 64 19 666
E: info@pacificwellness.nl

Openingstijden

Ma09:00 tot 17:00
Di 09:00 tot 12:00
Wo 09:00 tot 17:00
Do 09:00 tot 12:00
Vr 09:00 tot 17:00
Za  10:00 tot 17:00
ZoGesloten