Referenties

 

Wat onze klanten zeggen...

"Pacific Welness heeft voor ons een prachtige buitensauna met overdekt terras en warme en koude buitendouche gemaakt. Het buitenverblijf is uitgevoerd in Red Ceder en hard hout met een ontwerp volledig op maat en aansluitend bij ons huis. De sauna zelf is van vuren hout, heeft mooie eenvoudige strakke belijningen en met een glazen voorwand waardoor we maximaal uitzicht hebben op onze bostuin. Wij gaan de winter warmpjes in! De jongens van Pacific Welness (samen met de collega's van HTW Hout & Timmerwerken) zijn echte vakmensen. Ze zetten de extra stap om een excellent eindproduct op te leveren. Topkwaliteit voor een zeer scherpe prijs."
 
T. Koldijk, Mook
 
 

 

“Wij zijn erg gelukkig met onze keuze om bij Pacific Wellness een spa te kopen. Het is ideaal om op deze manier aandacht aan de kinderen te schenken of om er alleen met mijn vrouw in te genieten. Ik zal iedereen die van plan is een spa aan te schaffen zeker Pacific Wellness aanraden.”

Fam. De Graaf – Nijmegen

Bron: VT WONEN (2009)

 

"Dat een spa ontspannend kan zijn wisten we al, maar in een Pacific Spa knap je ook echt lichamelijk van op. Ik merkte dat ik na zo’n massage in het warme water veel sneller en dieper slaap waardoor ik overdag meer energie heb dan voorheen. Ik vind ook vooral de onderrugmassage lekker. En wat ook fijn is: de Pacific spa is goed geïsoleerd en dus vrij zuinig en stil. Wel zo fijn voor onze buren!

Paul & Trudy, Wijk bij Duurstede.

Bron: VT WONEN (2009)

 

"super tevreden verleden jaar een prachtig spabad gekocht. Ik was wat duurder uit dan bij de concurrentie, maar ik weet nu wel zeker dat ik echt iets goeds heb gekocht."

Gr, fam Janssen, Wijchen

Bron: Google

 

"Top Service! Wij hebben een jaccuzi gekocht bij deze heren en we zijn dik tevreden! We genieten er iedere dag van. Ga zo door!"

Gr. Jos, Beuningen (gld)

Bron: Google

 

"Pacific Wellness sponsort polyester zwembad voor nieuwjaarsduik 2012"

BEKIJK HIER DE VIDEO VAN RADIO 024