+31 (0)24 64 19 666

Hoogwaardig houten poolhouse kopen

Beste prijs-kwaliteit

Levering service

Plaatsen en montage

Uitstekende garantie

Wil je een houten poolhouse, veranda of luxe buitenruimte kopen? Daarin is Pacific Wellness gespecialiseerd. Ons bedrijf kent namelijk een rijke historie als het gaat om het ontwerpen, bouwen en leveren van poolhouses. In 1987 is Leo Herms, mede-eigenaar van Pacific Wellness, begonnen met het opzetten van één van Europa’s grootste tuinhuisjesleveranciers. Sinds een aantal jaren deelt hij zijn ervaring en kennis met zijn beide zonen die nu actief zijn in de verkoop en montage van onder andere poolhouses.

Waarom een poolhouse?

Een poolhouse is de ideale combinatie van een functioneel tuinhuis voor de zwembadapparatuur en bijvoorbeeld jouw eigen privé wellnesscenter. Vanuit dat oogpunt wordt er vaak gestart met het maken van een ontwerp. Een poolhouse geeft een extra plek rondom huis om te genieten en tot rust te komen. Een houten poolhouse heeft ook vaak de kenmerken en raakvlakken van de bestaande tuin en woning. Op deze manier past het naadloos in het geheel en is het zeker een meerwaarde voor jouw huis en leefgenot.

Mogelijkheden houten poolhouse

Samen met onze partner  leveren wij unieke poolhouses op maat. Hout- en Timmerwerk Wijchen is gespecialiseerd in ambachtelijk timmerwerk en het maken van tuinhuisjes op maat. In overleg is bijna alles mogelijk. Onze poolhouses kunnen van elk materiaal of houtsoort worden gemaakt en zijn geheel naar wens samen te stellen. Ze kunnen bijvoorbeeld ook dienst doen als overkapping, bergruimte of technische ruimte. Pacific Wellness regelt het van ontwerp tot uitvoering. Hieronder vind je een aantal voorbeelden van reeds gerealiseerde projecten. 

Meer weten of wil je een houten poolhouse kopen? Maak een afspraak of bel  024 – 64 19 666.

Pacific Wellness B.V.

Gagelvenseweg 29
6604 BE Wijchen

T: +31 (0)24 64 19 666
E: info@pacificwellness.nl

Openingstijden

Maop afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zoop afspraak