Poolhouses

Samen met onze partner HTW leveren wij unieke poolhouses op maat. Onze poolhouses kunnen van elk materiaal of houtsoort worden gemaakt en zijn geheel naar wens samen te stellen. Pacific Wellness regelt het van ontwerp tot uitvoering. Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van reeds gerealiseerde projecten. 

Waarom een Poolhouse?

Een poolhouse is de ideale combinatie van een functioneel tuinhuis voor uw zwembad apparatuur en bijvoorbeeld uw eigen privé wellness center. Vanuit dat oogpunt wordt er vaak gestart met het maken van een ontwerp. Een poolhouse geeft een extra plek rondom uw huis om te genieten en tot rust te komen. Een poolhouse heeft ook vaak de kenmerken en raakvlakken van de bestaande tuin en woning. Op deze manier zal het naadloos passen in het geheel en zeker een meerwaarde zijn voor uw huis en leefgenot.

Geschiedenis

Pacific Wellness kent een rijke hisorie als het gaat om het ontwerpen van poolhouses. In 1987 is Leo Herms, eigenaar van pacific wellness, begonnen met het opzetten van één van Europa's grootste tuinhuisjes leverancier. Inmiddels deelt hij zijn ervaringen en kennis met zijn beide zonen die nu actief zijn in de verkoop en montage van onder andere poolhouses.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u gebruik maken van het contactformulier