+31 (0)24 64 19 666

Over Pacific Wellness 

Beste prijs-kwaliteit

Levering service

Plaatsen en montage

Uitstekende garantie

Over ons

Pacific Wellness is sinds 2007 actief in de verkoop en plaatsing van zwembaden, sauna’s, infraroodcabines, sauna’s en stoom – en spabaden aan particulieren en bedrijven. Kortom, iedereen met wellness wensen kan bij ons terecht!

 Vanuit onze showroom aan huis helpen wij onze klanten die komen uit heel Nederland en inmiddels ook België. In 2011 zijn wij importeur geworden voor de Benelux van hoogwaardige polyester zwembaden. Door dit ruime aanbod van betaalbare zwembaden is de verkoop en plaatsing van deze zwembaden inmiddels uitgegroeid tot één van onze belangrijkste activiteiten. Bekijk onze website en sta versteld hoe betaalbaar uw eigen zwembad eigenlijk is!


De kracht van Pacific Wellness is:

  • Korte lijnen, direct contact met de klant, van verkoop tot plaatsing tot aftersale
  • Een echt familiebedrijf waarbij service nog hoog in het vaandel staat
  • Eigen monteurs in dienst
  • Zeer compleet assortiment
  • Een eigen transportdienst
  • Alleen hoogwaardige producten
  • Altijd de beste prijzen!

 

Historie

 Het bedrijf is opgestart door vader Leo en zijn zoon Jeroen Herms in 2007.

Leo heeft zijn sporen verdient als succesvolle ondernemer in onder meer tuinhuizen, schuttingen en garages. Nadat hij op enig moment zijn bedrijf had verkocht is hij werkzaam geworden in de distributie van spa baden. Inmiddels is Leo met pensioen maar stoppen met werken kan hij niet en zal hij voorlopig ook niet doen. Leo heeft als hobby vrachtwagenchauffeur en koopt u bij Pacific Wellness een zwembad, dan is de kans groot dat Leo het bij u komt afleveren!

 Vandaag de dag wordt het bedrijf gerund door Jeroen Herms en wordt daarbij gesteund door zijn vrouw Coby, die zorg draagt voor de administratie van het bedrijf. Jeroen is in zijn hele carrière actief geweest in de verkoop totdat hij in 2001 begon als service director bij een Canadese fabrikant van spa’s. Dit werd zijn eerste kennismaking in de wellnessbranche waar hij ook ontdekte een passie te hebben voor de techniek. Het ondernemersbloed zat er bij Jeroen ook in en dus hij startte in 2002 een eigen service bedrijf in het plaatsen en repareren van spabaden. Toen de kans zich voordeed om met zijn ervaring en passie een nieuw bedrijf met zijn vader te starten was de keus snel gemaakt. Inmiddels is Pacific Wellness uitgegroeid tot een echt familiebedrijf waarbij service hoog in het vaandel staat!

Pacific Wellness B.V.

Gagelvenseweg 29
6604 BE Wijchen

T: +31 (0)24 64 19 666
E: info@pacificwellness.nl

Openingstijden

Maop afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zoop afspraak