+31 (0)24 64 19 666

 

Op zoek naar een maatwerk zwembad?

Beste prijs-kwaliteit

Levering service

Plaatsen en montage

Uitstekende garantie

Uw droom zwembad

Wil je de totale controle over de afmeting en indeling van je nieuwe zwembad zodat deze naadloos aansluit op je wensen? Dan is een maatwerk zwembad van Pacific Wellness de oplossing voor jouw!

 

Een Pacific maatwerk zwembad wordt gemaakt uit ijzersterk polypropyleen kunststof waardoor vele maten, kleuren en opties mogelijk zijn. Samen met onze verkopers gaan we kijken naar je wensen en deze omzetten in een strak en persoonlijk eindresultaat.

 

 

 

 

 

Strak design

Perfect als Plunge Pool

Weinig onderhoud

Ontwerp uw eigen zwembad

10-year warranty       Innovative construction solutions       Pools of any shapes and sizes

Trappen

Na het bepalen van de perfecte afmeting van je zwembad kun je kiezen uit verschillende soorten trappen. Je kunt gaan voor een strak design of juist een modern of authentiek design. De trappen zijn gemaakt van hoogwaardig antislip polypropyleen om veiligheid te garanderen. Hieronder staat een greep uit de mogelijkheden. 

 

Afdekking

 

Onze maatwerk zwembaden beschikken over verschillende soorten ingebouwde rol dek systemen. De verschillende soorten hebben ieder hun eigen doel. Zo kun je er voor kiezen het roldeck compleet te laten verdwijnen waardoor je maximale zwemruimte creëert of je kunt kiezen voor een ligbank ofwel een “beach”  waar je lekker op kan relaxen met vrienden en familie.

 

Voor het roldeck zijn verschillende materialen en kleuren lamellen beschikbaar. De lamellen zorgen voor een mooie strakke afwerking en zorgen voor extra veiligheid zodat een kind of huisdier minder snel in het zwembad kan belanden. Naast de veiligheid zorgen onze speciale polycarbonaat Solar lamellen voor extra opwarming van het zwembadwater en isoleren het water tegen warmte verlies en verdamping.

 

 

 

De bouw

 Onze polypropyleen zwembaden zijn gemaakt van minimaal een 5mm dikke bodem samen met minimaal 8 mm wand. Om het geheel te verstevigen worden aan de zijkanten extra polypropyleen dragers samen met gewapend staal bevestigd.

 Onze maatwerk zwembaden zijn te verkrijgen in 3 verschillende kleuren. zo kunt u kiezen uit  blauw, wit en grijs. 

 

 

 

Verlichting

Om in de mooie zomer avonden van u zwembad te gnieten kunt u bij Pacific Wellness kiezen uiten verschillende soorten lampen. doordat het zwembad in de avond vericht word geeft dit naast het gemak ook een nieuwe dimensie aan uw tuin. wanneer u kiest voor een RGB led verlichting kunt u via een afstandbediening uw zwembad in iedere keur naar keuze verlichten. naast de RGB lamp bieden we ook een witte en warm witte variant. 

Skimmer bad

Een skimmer bad is het meest populaire bad voor in de tuin. Skimmerbaden hebben een variabele water hoogte. Onze speciaal ontwikkelde hoogwaterskimmers geven een hogere water lijn dan een gemiddeld skimmer bad. Een skimmer bad is de uitkomst voor een prachtig zwembad in u tuin.

 

 

 

overflow bad

Een overflow bad geeft door zijn hoge water lijn een prachtige spiegellijn in u tijd. Het water loopt over de rand een een special daarvoor aangelegde buffer tak die het water filtert tegen vuil. Het aanleggen van een overflow bad is arbeids intensiever. Samen met de buffer tank zijn de kosten voor een overflow bad dus ook hoger dan een slimmer bad. 

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan via onderstaand formulier.

  • Maximale afmetingen: 9.80 x 3.70 x 1.50 LxBxD
    Heeft u nog andere wensen? Dan kunt u dat vermelden in de opmerkingen of contact met ons opnemen.
  • Let op! Voor een noppenfolie afdekking is alleen het 'Verrijdbaar oprolsysteem voor noppenfolie' beschikbaar.
    Het uitgraven en afvoeren van de grond, kunnen wij niet voor u realiseren.
    De randtegels zijn in verschillende kleuren leverbaar, voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Pacific Wellness B.V.

Gagelvenseweg 29
6604 BE Wijchen

T: +31 (0)24 64 19 666
E: info@pacificwellness.nl

Openingstijden

Ma09:00 tot 17:00
Di 09:00 tot 12:00
Wo 09:00 tot 17:00
Do 09:00 tot 12:00
Vr 09:00 tot 17:00
Za  10:00 tot 17:00
ZoGesloten