8. Opties

 

Blower

Met onze speciale luchtpompen, ook wel blower genoemd, wordt uw spabeleving nog intenser. De luchtpomp blaast duizenden kleine luchtbelletjes door de speciale Air Jets die voornamelijk onder de bovenbenen zijn geplaatst. Dit wordt ervaren als een zeer prettige massage.

Prijs €300,-

 

 

Waterval

Het kalmerende warme water van de waterval brengt ontspanning in nek en schouders. De in kleur verstelbare LED verlichting zorgt tevens voor een extra mooie ambiance. De waterval is bovendien erg populair bij de jongste spa gebruikers!

Prijs €150,-

 

 

Aromatherapie

In de aparte aroma unit kunt u speciale geurparels toevoegen. Het luchtcirculatie systeem in de spa zorgt ervoor dat u tijdens het baden kunt genieten van heerlijk ontspannende geuren. Met de aromatherapie wordt elk bad in uw spa opnieuw een belevenis.

Prijs € 95,- 

 

 

Ozonator

De ozonator produceert door middel van een UV-lamp ozongas. Zodra ozongas in het spawater geïnjecteerd wordt, werkt ozongas als een 100% natuurlijk desinfecteer en oxydatie middel. Ozongas komt ook voor in de natuur. Wanneer men na een hevige onweersbui het bos in gaat, dan zal men een hogere concentratie ozongas waarnemen. Dit komt omdat de grote hoeveelheid zuurstof in een bos door elektriciteit in de lucht wordt omgezet in ozongas. De natuur brengt zichzelf hierdoor weer in balans. Hetzelfde gebeurt in uw spa. Door het gebruik van een ozonator is er minder chloor nodig en blijft het water sprankelend schoon. De ozonator beschikt over een ontladingslamp met 9000 branduren die na 2 jaar moet worden vervangen.

Prijs € 200,-

 

 

 

LED Verlichting

Voor de absolute sfeer mag de LED verlichting in uw spa niet ontbreken! Met acht verschillende standaard kleuren en kleur programma’s kunt u de LED lampjes precies aanpassen naar uw smaak of stemming. De 16, bovenal energiezuinige LED lampjes, zijn nauwkeurig geplaatst ter hoogte van de waterlijn.

Prijs € 250,-

 

 

 

 

Trap

 De 2-trede kunststof trap is onmisbaar om veilig de spa in - en uit te stappen. Deze onderhoudsvrije trap is voorzien van antislip profiel en gemaakt van door en door kunststof. De trap wordt in dezelfde kleur geleverd als de buitenkant van uw spa en spacover. Dit maakt het samen tot een prachtig geheel.

Prijs € 150,-

 

 

RVS Jets

Als optie kunnen alle jets worden uitgevoerd in luxe roestvrijstaal met zwart binnenwerk. Deze jets geven de spa een extra cachet. Elke jet is regelbaar en kan in - en uit worden geschakeld. Tevens zijn alle jets uitwisselbaar voor verschillende massage types. Alle jets geven een combinatie van water en lucht wat zorgt voor een optimale massage. De toevoer van lucht kan per stoel worden geregeld met de diverse luchtregelaars op het bad.

Prijs € 350,-

 

  

 

 

Radio/CD/MP3 Speler

Uiteraard kunt u ook in uw spa luisteren naar uw favoriete muziek. Het luxe audio systeem komt standaard met 2 waterdichte luidsprekers die zeer netjes worden ingebouwd en die met één druk op de knop omhoog komen. Met de afstandbediening kunt u vervolgens de radio bedienen. Een uitgebreidere versie geeft u nog meer muzikaal genot dankzij de 2 extra luidsprekere, een iPod aansluiting en een subwoofer.

Prijs € 300,-