5. Uitleg hydrotherapie

Hydrotherapie

Hydrotherapie is een weldaad voor uw lichaam. De krachtige massagestralen van een spa bubbelbad helpen uw verkrampte spieren en pijnlijke gewrichten te versoepelen. Spanning en stress nemen snel af wanneer u zich twee of drie keer per week even de tijd gunt om in het warme water van het bubbelbad te ontspannen.

Iedere spa is ontworpen met speciale zitplaats posities die u dankzij de masserende water jets een maximale ontspanning en verjongingskeur geven. Een gevarieerd aantal speciaal ontworpen jets zijn gebruikt om specifieke lichaamsonderdelen en spiergroepen te voorzien van een echte hydromassage. U voelt zich herboren!

De voordelen van warmwater therapie zult u meteen voelen zodra u in uw Pacific Wellness spa stapt.  Het verschaft u een fantastische manier om uw lichaam een verjongingskuur te geven. Het gebruik van uw spa zult u het hele jaar goed doen en weerbaarder maken tegen bijvoorbeeld winterkou. De warmwater therapie stimuleert uw immuunsysteem doordat het de aanmaak van witte bloedcellen verdriedubbelt.

Warmwater therapie is bovendien een behandeling die zich door de tijd heen heeft bewezen als werkzame verzorging bij pijnlijke spieren en gewrichten. Door bijvoorbeeld inspannende sportbeoefening kan er melkzuur in uw spieren aangemaakt worden die aanhoudende stijfheid en spierpijn veroorzaken. De hydromassage therapie van een spa verhoogt de bloedtoevoer naar deze pijnlijke spieren en gewrichten waardoor het lichaam dit melkzuur makkelijk kan afvoeren en waarna de pijn zal afnemen.

De diep penetrerende hydromassage vermindert stress en bevordert een totale ontspanning alsmede een goede nachtrust.

Talrijke medische studies in Noord-Amerika hebben een grote verscheidenheid aan aanvullende gezondheidsvoordelen aangetoond waaronder ook een verlaagde bloed suikerspiegel bij diabetici.

De gezondheidsfeiten van een spa zijn onder meer:

  • Versoepelt spieren en gewrichten
  • Ontspannend / Rustgevend
  • Antistress
  • Verjongend
  • Goede nachtrust
  • Verdrievoudigen van witte bloedlichaampjes / Weerstand opbouwen
  • Tegengaan van cellulitis
  • Verlaagt de Bloed suikerspiegel bij diabetici