5. Exclusive Serie

De Exclusive serie van Healthvision is een infrarood cabine die kan worden uitgerust met Full-Spectrum of Incoloy® stralers. De serie bestaat uit acht verschillende modellen welke verkrijgbaar zijn in de houtsoorten Hemlock of Red Cedar. Dit zijn duurzame houtsoorten die met name geschikt zijn voor infraroodsauna’s. 

Full Spectrum stralers zijn uitermate geschikt voor verlichting van spier – en gewrichtspijn. Full –Spectrum straler betekent dat de sauna voorzien is van een Red-Glass heater met zowel korte, midden als lange golf straling. De korte golf straling dringt diep door onder de huid tot in uw spieren, en zorgt hierdoor voor vermindering van pijnklachten. Een ander voordeel van de Full-Spectrum stralers is dat deze niet hoeven op te warmen, u voelt de warmte dus direct. De stralers zijn tevens volledig te dimmen.

De Exclusive modellen zijn daarnaast voorzien van een Radio en een MP3 aansluiting. U kunt dus tijdens het gebruik van deze sauna genieten van uw favoriete muziek. De modellen zijn standaard uitgerust met een kleurlamp, automatische ventilatie en een digitaal bedieningspaneel aan de binnenzijde. De modellen zijn eenvoudig in elkaar te zetten en op een 230V geaard stopcontact aan te sluiten.

Klik hier om de exclusive modellen te bekijken