2. Techniek

Besturingsysteem

Het besturingsysteem in onze baden is van het gerenommeerde Amerikaanse merk BALBOA®. Dit merk staat bekend als het meest betrouwbare systeem op het gebied van spa besturingen. Dankzij een gepatenteerd druktoets systeem zijn zij de enige in de markt met een onverwoestbaar bedieningspaneel.

Het besturingssysteem voor de buitenspa/ bubbelbad heeft een zeer groot bedieningsgemak en is op een dergelijke manier ontworpen dat het automatisch bescherming biedt tegen bevriezing. U krijgt continu een verwarmingstatus indicatie.

Ook heeft het systeem een doordachte bescherming tegen overbelasting en het laat u kiezen uit diverse vooringestelde programma's zoals; een standaard programma, een economisch programma, een slaapstand en diverse bubbel en massage keuzes. Deze programma's zijn zo ingesteld dat u een optimaal rendement heeft tegen een zeer laag energieverbruik. Het water wordt automatisch op de door u gekozen temperatuur gehouden. Ook de waterfiltering is geheel naar wens in te stellen. U hoeft zich dus geen zorgen te maken, alles verloopt volautomatisch. U bent verzekerd van een optimaal functionerende spa!

 

 

 

Pompen

In al onze spa's worden alleen materialen van de allerbeste kwaliteit gebruikt. De pompen in onze bubbelbaden hebben slechts één belangrijke taak; het produceren van een krachtige stroming. Hierdoor zorgen alle jets samen voor een ultieme massage beleving. De J.A. pomp die we in onze spa hebben is nagenoeg geruisloos en deze zorgt voor een zeer krachtige en constante stroming van de verschillende jets.

 

 

 

Filtersysteem

Om het water in uw bubbelbad / spa schoon en fris te houden is er een water filtersysteem dat het water intensief filtert en behandeld voordat het terug de spa in gestuurd wordt. Zelfs de kleinste vuildeeltjes blijven achter in de filter, waardoor uw bubbelbad / spa ten alle tijden schoon, zuiver en kristal helder water zal hebben.