1. Constructie

De spabaden van Pacific Wellness worden met grote zorg gemaakt van alleen de best geselecteerde materialen. Alles is tot in detail uitgewerkt en uitvoerig getest. Onze spa’s voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

  • De kuip is het belangrijkste onderdeel van de spa, daarom zijn al onze kuipen gemaakt van acrylaat door Aristec Acrylics® uit Amerika. Dit materiaal is speciaal ontworpen, uitvoerig getest en gegarandeerd van blijvende kwaliteit. Het bestaat uit verschillende lagen glasfiber. Deze samenstelling vormt een buitengewoon sterke constructie die bestand is tegen krassen, water en allerlei weersinvloeden. Daar komt nog eens bij dat het materiaal zeer eenvoudig te onderhouden is.
  • Alle baden zijn gebouwd op een sterk en solide houten frame. Dit houten frame is uiteraard verduurzaamd en volledig geïmpregneerd.
  • Standaard bij elke spa is een volledig volkern kunststof ombouw. Alle panelen zijn makkelijk los te koppelen voor eventuele toegang voor service of reparaties.
  • Elke spa is gebouwd op een fundament van een HDPE kunststof bodem om uw spa te beschermen tegen vocht en ongedierte.
  • Binnenin de isolatie van de spa bevinden zich de sterke en flexibele PVC leidingen. Deze hebben een extra grote diameter zodat er op een efficiënte manier water naar de massage jets kan worden verplaatst. Doordat het leidingstelsel en de pompen volledig in balans zijn, ontstaan er minder trillingen en voorkomt dit tevens de kans op lekkages.