+31 (0)24 64 19 666

Vind jouw perfecte Finse sauna voor buiten

Beste prijs-kwaliteit

Levering service

Plaatsen en montage

Uitstekende garantie

Ontspannen in de natuur met het comfort uit Scandinavië, op een steenworp afstand van je huis. Word jij daar ook warm van? Pacific Wellness heeft voor ieder budget en voor elke wens een passende Finse sauna voor buiten. Laat je creativiteit de vrije loop en ga voor de sauna die bij jou past.

Wij leveren en plaatsen zowel standaard blokhut buitensauna’s als buitensauna’s op maat. Hieronder vindt u onze collectie standaard buitensauna’s die geschikt zijn voor de doe-het-zelver maar ook door ons kunnen worden geplaatst. De prijzen zijn inclusief een compleet espen houten sauna interieur volgens tekening, sauna verlichting, funderingsbalken en dakbedekking. Kachel en accessoires zijn niet inbegrepen.

Voel de warmte van Scandinavisch vurenhout

Finse sauna’s voor buiten zijn uniek als het om de houtsoort gaat. De karakteristieke sauna is gemaakt van vurenhout uit de Scandinavische spar. Deze spar heeft een frisse, lichte kleur die prachtig staat in ieder tuinontwerp. Een groot voordeel van dit hout: het zorgt voor een intense en aangename warmte.

Finse sauna voor buiten op maat
Ben je op zoek naar ander materiaal, een bijzondere vorm of unieke inrichting van je Finse sauna voor buiten?  Pacific Wellness geeft je vakkundig advies, zodat jij de beste keuze maakt. Wij maken jouw sauna op maat, precies zoals jij het voor ogen hebt. Daarbij kun je kiezen uit verschillende soorten kachels, interieurs en houtsoorten. We bespreken de mogelijkheden graag met jou.

Elementbouw
Iedereen moet kunnen genieten van een de ontspanning in een sauna. Daarom hebben wij mogelijkheden voor ieder budget. Van groots uitpakken tot een knusse sauna, alles is mogelijk. Elementbouw is ook een goede optie. Deze Finse sauna voor buiten bestaat uit verschillende prefab onderdelen en is eenvoudig te monteren. En dit alles zonder in te leveren op de luxe van je interieur.

De voordelen van elementbouw:

  • Snelle montage
  • Minder houtbewerking
  • Kortere opwarmtijd

Onze tip: combineer met een buitendouche
Het is belangrijk om een douche te nemen voordat je de sauna in stapt. Handig dus om je Finse sauna voor buiten te combineren met een buitendouche.

Meer weten of wil je een Finse sauna voor buiten kopen? Maak een afspraak of bel  024 – 64 19 666.

Gerealiseerde projecten

Pacific Wellness B.V.

Gagelvenseweg 29
6604 BE Wijchen

T: +31 (0)24 64 19 666
E: info@pacificwellness.nl

Openingstijden

Ma09:00 tot 17:00
Di 09:00 tot 12:00
Wo 09:00 tot 17:00
Do 09:00 tot 12:00
Vr 09:00 tot 17:00
Za  10:00 tot 17:00
ZoGesloten