+31 (0)24 64 19 666

Buitendouche bij je zwembad: ultieme wellnesservaring

Beste prijs-kwaliteit

Levering service

Plaatsen en montage

Uitstekende garantie

’s Ochtends na het baantjes trekken even opwarmen onder een warme douche: de perfecte start van je dag. De warmte van de zon, de wind in je gezicht, het vrije gevoel. Daarom trekken we steeds meer naar buiten en is de tuin inmiddels een verlengstuk geworden van ons huis. Een buitendouche bij je zwembad past daar naadloos bij. Net als buiten leven en koken geeft buiten douchen een hele andere ervaring dan een normale binnendouche. Het voelt vrij, verkwikkend en buitengewoon.

Waarom een buitendouche?

Een buitendouche is ideaal voor bij een zwembad, na de sauna of spa. Maar ook heel praktisch; een lekkere avonddouche zonder de badkamer weer naderhand schoon te maken of een heerlijke verkoeling voor buitenspelende kinderen op een warme zomerdag. De buitendouche is zelfs ideaal voor huisdieren. De modderpoten van de hond zijn in een wip weer schoon!

Soorten buitendouches

Pacific Wellness biedt u een fraai assortiment buitendouches van het gerenommeerde merk LB Solutions®. Dit merk heeft een eigen identiteit met een uniek karakter. Al onze buitendouches zijn gemaakt van RVS en zijn weerbestendig. Wil je hele jaar buiten douchen? Dat kan! Op vrijwel alle buitendouches met warm– en koud-wateraansluiting is er de mogelijkheid om de douche uit te voeren met automatische vorstbeveiliging en isolatie.

Design

Robuust, degelijk en functioneel: de buitendouches van Pacific Wellness zijn niet alleen comfortabel, maar ook een lust voor het oog. De strakke vormgeving van de design buitendouches sluit naadloos aan op jouw moderne of klassieke tuin. We kijken graag samen met jou naar een passende buitendouche bij het zwembad of de sauna van jouw keuze. Zo zorgen we ervoor dat deze elementen jouw tuin complementeren.

Ons merk buitendouches:

Meer weten of wil je graag een buitendouche bij je zwembad? Maak een afspraak of bel  024 – 64 19 666.

 

Pacific Wellness B.V.

Gagelvenseweg 29
6604 BE Wijchen

T: +31 (0)24 64 19 666
E: info@pacificwellness.nl

Openingstijden

Ma09:00 tot 17:00
Di 09:00 tot 12:00
Wo 09:00 tot 17:00
Do 09:00 tot 12:00
Vr 09:00 tot 17:00
Za  10:00 tot 17:00
ZoGesloten