Buitendouches

Een buitendouche is ideaal voor bij een zwembad, na de sauna of spa. Maar ook heel praktisch; een lekkere avonddouche zonder de badkamer weer naderhand schoon te maken of een heerlijke verkoeling voor buitenspelende kinderen op een warme zomerdag. Zelfs voor huisdieren zijn de praktische en moderne buitendouches ideaal om ze snel af te spoelen zonder rommel.

Mogelijkheden

Pacific Wellness levert buitendouches in verschillende varianten. Wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Soorten buitendouches

Pacific Wellness biedt jou een fraai assortiment buitendouches van het gerenommeerde merk LB Solutions®. Dit merk heeft een eigen identiteit met een uniek karakter. Al onze buitendouches zijn gemaakt van RVS en zijn weerbestendig. Wil je het hele jaar buiten douchen? Dat kan! Op vrijwel al onze douches met warm– en koud-wateraansluiting is er de mogelijkheid om de douche uit te voeren met automatische vorstbeveiliging en isolatie.

Design

Robuust, degelijk en functioneel: de buitendouches van Pacific Wellness zijn niet alleen comfortabel, maar ook een lust voor het oog. De strakke vormgeving van de design douches sluit naadloos aan op jouw moderne of klassieke tuin. We kijken graag samen met jou naar een passende buitendouche bij het zwembad of de sauna van jouw keuze. Zo zorgen we ervoor dat deze elementen je tuin complementeren.